Om oss

Comrod AS – Utility Division:

Vi utvikler, produserer og leverer komposittstolper for luftlinjer

Comrod Utility Division har ansvaret for utvikling, produksjon og levering av komposittstolper for luftlinjer, samt utvikling og leveranse av fundamenteringsmetoder. Vår topp moderne fabrikk på Tau utenfor Stavanger har en robotisert produksjonslinje som gjør produksjonen både fleksibel og effektiv.

Comrod AS er et datterselskap av Comrod Communication AS

Comrod-gruppen utvikler og produserer antenner, master og strømforsyninger for en rekke krevende applikasjoner som omfatter sivile og militære fartøy, kjøretøy og ubåter. I tillegg satser Comrod innen produksjon og fundamentering av el-master for distribusjon/regionalnettet. Comrod har oppnådd en ledende posisjon innen det militære og marine markedet, og har teknologi som er etterspurt internasjonalt.

KONTAKTINFO

Comrod AS
Utility Division

Fiskaavegen 1,
4120 Tau, Norway

Tel: +47 51 74 05 00

E-mail: info@comrod.com

Jerol Industri AB – vårt svenske søsterselskap

Selskapet ble en del av Comrod-gruppen våren 2021. Jerol har en produkt­portefølje som på en veldig god måte komplementerer Comrods utvalg av komposittstolper for distribusjons- og regionalnettet.

Comrod-gruppen har 70 års erfaring med utvikling og produksjon av komposittprodukter som blir benyttet under ekstreme forhold over hele verden.

Ønsker du å vite mer om våre stolper og fundamentering?

Ta kontakt om du ønsker mer detaljert produktpresentasjon, tekniske beskrivelser eller se filmer fra våre fullskala-tester. Du er selvfølgelig også velkommen til å besøke oss på Tau utenfor Stavanger.

Main office