Aktuelt – 01.03.2023
Whirlpools of the maelstrom of Saltstraumen

En interessant dag med kursdeltakere fra Lnett! Foto: Comrod

Comrod inviterer til kurs og faglige oppdateringer

Deling av erfaringer og kompetanse i kraftbransjen

Comrod arrangerer jevnlig kurs og opplæring for montering, installasjon og ettersyn av komposittstolper. Her diskuterer vi komposittens egenskaper som styrke, stivhet og vekt, og vi ser også på monteringsmanualer og anbefalt ettersyn. Om uhellet skulle være ute og en stolpe skades i felt, så belyser vi ulike utbedringstiltak og support fra Comrod.

Det ble tid til både “klasserom”, fabrikkomvisning og “hands-on”-aktiviteter med stolpene og slisseboringsutstyret! Foto: Comrod

Lnett har i Rogalandsregionen installert et betydelig antall komposittstolper fra Comrod (se omtale fra Lnett her). På tampen av 2022 hadde vi gleden av å ønske en gjeng entusiastiske «Lnett’ere» velkommen til Comrod for en oppdatering på komposittstolper. Det ble en veldig bra dag, med erfaringsutveksling begge veier!

– Slike dager er like nyttige for oss som for kunden! Det kommer alltid interessante tilbakemeldinger og erfaringer fra kursdeltakerne. Det gir oss grunnlag for forbedring og utvikling, og i mange tilfeller nyttige erfaringer som vi kan dele med andre nettselskap eller entreprenører. Og vi tror at kursdeltakerne ser verdien i å bli holdt oppdatert på dette området. Kompositt er jo fortsatt et relativt nytt byggemateriale i kraftsektoren, og vi har stadig utviklet nye løsninger og fundamenteringsmetoder de seneste årene, sier Vegard Bjørnsen, driftsleder i Comrod.

– Comrod på Tau har alltid døren åpen for kunder som ser nytte av kurs, oppdateringer og erfaringsutveksling. Bare ta kontakt, så avtaler vi et passende opplegg, fortsetter Vegard.

Flere aktuelt-saker:

09.11.2023

Comrod og Jerol deltar på Nettverksuken – REN i november

Nettverksuken er det nye møtestedet for nettbransjen i Norge! Det arrangeres ...

20.10.2023

Comrod deltar på arrangementet “ReBuild Ukraine”

Comrod Utility Systems vil være en del av den Norske Paviljongen på “ReBuild Ukraine” i Warszawa, 14. – 15. november 2023.

18.10.2023

Fagne og Comrod installerer master ved sjøkabel

Samhandling i forkant – og Fagne, Comrod og Norconsult gjennomførte installasjon av komposittstolper på rekordtid!