Aktuelt – 23.11.2022
Whirlpools of the maelstrom of Saltstraumen

Et ganske vanlig syn i Norge og Sverige en vinterdag. Foto: Shutterstock/DejaVuDesigns

Har dere beredskapsstolper gjennom vinteren?

I høst- og vinterperioden øker risikoen for ekstremvær og stormer. Stormen «Alfrida» som herjet i Sverige de første dagene av 2019 førte til store skader, også i strømnettet. Ikke nok med at vinden var ekstrem – den kom også fra «feil retning», noe som hadde ødeleggende virkning på trær og skog. Enkelte husholdninger var uten strøm i flere uker.

Klatring i en Jerol-komposittstolpe vinterstid. Foto: Jerol

Som en direkte konsekvens av stormen ble Jerols beredskapslager med stolper «tømt over natten», og vi arbeidet på spreng i flere måneder for å dekke behovene for stolpeutskiftninger. Netteiere ga veldig gode tilbakemeldinger på at vi kunne reagere raskt, og være i felt med nye stolper når det behøvdes.

Vi har nå kapasitet til å produsere og levere beredskapsstolper for netteiere som ønsker å ha en «buffer» med stolper klare til innsats. Vi kan også tilby lagring av beredskapsstolpene på våre lokasjoner i Norge og Sverige, klare for å transporteres til ditt nett på kort varsel.

Vi produserer stolpene på fabrikker i Norge og Sverige – «kortreist» og fleksibelt. Vi har råvarer på lager, og stabile og trygge forsyningskjeder. Vi kan derfor respondere raskt ved behov.

Jerols distribusjonsstolper leveres i standardlengder opp til 16 meter (lengre stolper kan leveres på forespørsel), mens Comrods stolper for regionalnettet kan leveres i lengder opp til 54 meter.

Ta kontakt i dag!

For nærmere informasjon er det bare å ta kontakt med din vanlige kontaktperson, eller send oss en epost.

Flere aktuelt-saker:

09.11.2023

Comrod og Jerol deltar på Nettverksuken – REN i november

Nettverksuken er det nye møtestedet for nettbransjen i Norge! Det arrangeres ...

20.10.2023

Comrod deltar på arrangementet “ReBuild Ukraine”

Comrod Utility Systems vil være en del av den Norske Paviljongen på “ReBuild Ukraine” i Warszawa, 14. – 15. november 2023.

18.10.2023

Fagne og Comrod installerer master ved sjøkabel

Samhandling i forkant – og Fagne, Comrod og Norconsult gjennomførte installasjon av komposittstolper på rekordtid!